Fastighetstekniker med områdesansvar

Vi söker nu två fastighetstekniker med områdesansvar
Eslövs Bostads AB är ett bostadsföretag som äger, förvaltar och utvecklar mer än 2 000 bostäder och lokaler i Eslövs kommun. Vi erbjuder ett tryggt boende med god standard och hög service. Våra hus finns i kommunens alla tätorter. Vår strävan är att kunna erbjuda ett boende med valfrihet för alla. Samtliga bostäder erbjuds med hyresrätt. På Eslövs Bostads AB arbetar vi efter värdeorden Framåtanda, Respekt, Ansvar och Målmedvetenhet.
Vi ser våra medarbetare som den viktigaste tillgången och erbjuder därför väldigt bra friskvårdsbidrag och andra personalförmåner.


Arbetsuppgifter
Du ansvarar för den vardagliga hyresgästkontakten och är vår representant på plats i fastigheterna. Inom ditt geografiska område har du ansvar för skötsel, tillsyn och underhåll av hela fastigheten. Du har kontakt med hyresgäster, leverantörer och entreprenörer där du ansvarar och koordinerar helheten. Du ansvarar även för att säkerställa att de tjänster som utförs sker inom avtalad tidsram och med hög kvalitet. Vi vill att man ska jobba förebyggande och vara en i teamet, där vi alla hjälps åt!


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsbolag eller liknande verksamhet. Då du är utbildad inom drift och underhåll eller motsvarande, är du en tekniskt kunnig person med erfarenhet av el, vvs, styr & regler, lägenhetsbesiktningar, ventilationssystem samt systematiskt brandskyddsarbete. För att lyckas väl i rollen ser vi en medarbetare med hög social kompetens, samarbetsförmåga och servicemoral. Du är lyhörd, tar eget ansvar och har lätt för att komma med förslag till utvecklings- och förbättringsåtgärder. För att behärska den kommunikativa tyngden i rollen krävs det att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Därtill har du goda kunskaper i datorhantering och kunskaper i Vitec är meriterande. B-körkort krävs för tjänsten.
Bland våra fastigheter finns både skolor och förskolor därför krävs att du visar ett utdrag ur belastningsregister innan anställning.
Då tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt sker urval löpande.
För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Förvaltare Tina Soininen eller Björn Lindström på 0413-59 94 00.
Vänligen skicka din ansökan till jobb@ebo.se