Vi söker nu en fastighetsingenjör med inriktning VVS

Eslövs Bostads AB är ett bostadsföretag som äger, förvaltar och utvecklar mer än 2 000 bostäder och lokaler i Eslövs kommun. Vi erbjuder ett tryggt boende med god standard och hög service. Våra hus finns i kommunens alla tätorter. Vår strävan är att kunna erbjuda ett boende med valfrihet för alla. Samtliga bostäder erbjuds med hyresrätt. På Eslövs Bostads AB arbetar vi efter värdeorden Framåtanda, Respekt, Ansvar och Målmedvetenhet.  Vi ser våra medarbetare som den viktigaste tillgången och erbjuder därför väldigt bra friskvårdsbidrag och andra personalförmåner. 

Arbetsuppgifter
I den här rollen ansvarar du för drift, underhåll och optimering av ventilations-, värme-, solcells- och kylsystem. Du ser till att vi följer de lagar och regler som gäller inom ditt område samt att vi sparar och återanvänder energi där det är möjligt. I dina arbetsuppgifter ingår att uppdatera ritningar, dokument och underlag inom ditt ansvarsområde, och du genomför löpande tillsyn av våra olika system. Vidare är du delaktig i upphandlingar, besiktning, riskanalys samt projektering av ny- samt om- och tillbyggnationer. Tillsammans med fastighetschefen och förvaltarna planerar du framtida frågor kring system och energiförbrukning för att se till att vi alltid bedriver vår verksamhet utifrån bästa möjliga förhållanden. Du arbetar fritt och med mycket eget ansvar, i en lättsam organisation med korta beslutsvägar.

Utbildning/Erfarenhet

Till den här tjänsten söker vi dig som har en utbildning inom fastighet, byggteknik eller som högskoleingenjör, gärna med inriktning VVS. Du har arbetat några år inom ventilation/kyla eller energi och har erfarenhet från projektarbete. Kunskap i olika styr- och reglersystem inom ventilation, klimat och VVS är meriterande. Du har B-körkort och gärna behörighet inom kyla och el. Bland våra fastigheter finns både skolor och förskolor därför krävs att du visar ett utdrag ur belastningsregister innan anställning. Varaktighet, arbetstid Heltid tillsvidare

Din ansökan

Vi intervjuar kandidater löpande och vi vill därför gärna ha din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 juli.

För frågor kring tjänsten hänvisas till fastighetschef
niklas.helgesson@ebo.se