Anpassa din lägenhet efter din smak

Modernt kök med diskmaskin och spishäll.

Längtar du efter att göra om hemma? Då ska du titta in i vår nya webbutik! Med små medel kan du åstadkomma stora förändringar. Nya handtag på köksluckorna eller en ny bänkskiva kan få köket att se nytt ut. Större förändringar som målning av väggar eller nya golv hittar du också alternativ för. På Mina sidor ser du när du exempelvis kan få målning av väggar eller nya golv utan någon hyresändring, men du kan också välja att få det gjort tidigare mot en kostnad. De här alternativen hittar du i webbutiken under HLU, hyresgäststyrt underhåll, där ser du också kostnaden för tidigareläggning.

Höja standarden

Om du vill sätta in en tvättmaskin, diskmaskin eller kanske en handdukstork räknas det som standardhöjande åtgärder. Det innebär att kostnaden för tillvalet blir en permanent höjning av hyran. Om du till exempel vill ha en tvättpelare innebär det att hyran höjs med 274 kronor per månad, medan en keramikhäll och varmluftsugn ger en höjning på 84 kronor per månad. Den här sortens standardhöjande ändringar hittar du i webbutiken under Tillval.

När det gäller tillval behöver vi alltid undersöka om det är tekniskt möjligt att göra de installationer som krävs. Därför kommer din fastighetsskötare att ta kontakt med dig efter att du har gjort en beställning av tillval i webbutiken, för att göra en bedömning innan vi kan beställa arbetet.

Här hittar du webbutiken

Gå in på Mina sidor, klicka på ”Mina kontrakt” och välj ”Butik”.

Självklart är du fortfarande välkommen in till oss på huvudkontoret om du vill titta och känna på bänkskivor, golv och annat innan du beställer!

Nytt kök med vita luckor Exempel på kök från lägenhet på Norregatan 7. Bild: Sebastian Ekberg, Roxx.