Buss-Ebo på Rönneberga

Ebos husbil besöker hyresgäster på Rönneberga

Under november och december åkte vi runt till våra områden i byarna och inne i Eslöv för att presentera Ebos nya husbil. I våra 322 lägenheter på Rönneberga pågår relining av avloppsstammarna och vi valde att förlägga årets första tur med Buss-Ebo till Rönneberga. Många hyresgäster dök upp och frågorna rörde inte bara reliningen utan mycket annat diskuterades också. 

- Med Buss-Ebo kan vi ta förvaltningen till våra hyresgäster och öka vår tillgänglighet, samtidigt som vi får möjlighet att lära känna personerna som bor hos oss. Mötet med de boende ger oss bättre insyn i vad som fungerar bra och vad vi behöver se över och utveckla. Det är verkligen jätteroligt att vi har fått så postiv respons på vårt mobila kontor och att hyresgästerna tar sig tid att komma förbi till oss, säger Frida Stenlundh som är chef för förvaltningen. 
 
Några av hyresgästerna som kom och pratade och fikade med oss var Roger, Jenny och Lena.

Fem personer sitter vid ett bord i Ebos mobila kontor Från vänster: Roger Nilsson, Fredrik Mårtensson projektledare på Ebo, Frida Stenlundh chef för förvaltningen, Jenny Magnusson och Lena Ljungqvist.

Ebos husbil besöker hyresgäster på Rönneberga Förvaltare Dario Vazgec fick tillfälle att prata med många hyresgäster under eftermiddagen på Rönneberga.