Eslövs tätort - Drottningen, Sallerup

Visionsbild över nya fastigheter på Sallerup i Eslöv

På Sallerup i Eslöv planerar Ebo att bygga fyra punkthus på nuvarande parkering längs Christian Nils väg. Totalt planeras 140 lägenheter i husen som ska byggas i olika höjder, det lägsta får fem våningar och det högsta åtta våningar. 

Sallerup ligger i västra delarna av Eslöv och har en bebyggelse av punkthus från 70-talet med två och tre våningar, två-våningshus från 80-talet och omgivande villaområden. De nya husen kommer att bli ett bra komplement och bidra till områdets modernisering. Med tanke på att området också är högt beläget kommer många av lägenheterna att få en fantastisk utsikt över den skånska slätten.

I Sallerup har samtliga Ebos lägenheter på bottenvåningen egen uteplats, vilket ger området en gemytlig karaktär med levande kvarter och gårdar. I dagsläget finns en matvarubutik och kommunen planerar att bygga en ny skola i området.

Eslöv har ett strategiskt bra läge i Skåne med bra kommunikationer och rimliga pendlingstider. Med tåget från Eslöv tar det 9 minuter till Lund, 24 minuter till Malmö, 40 minuter till Helsingborg och 53 minuter till Kristianstad. Med bil kör du till Köpenhamn på lite mer än en timme.

Snabbfakta

140 Planerade bostäder