Lediga tjänster

Vill du sköta om våra utemiljöer?

Nu söker vi dig som vill vara med och sköta vår utemiljö under april-september. I arbetet ingår beskärning av buskar och häckar, trimning, ogräsrensning, plantering och skötsel av buskar, träd och perenner. Som kollegor får du ett härligt gäng med massor av erfarenhet.

Ansvar, respekt, framåtanda och målmedvetenhet – det är saker som vi vill ska prägla vårt arbete på Eslövs Bostads AB. Vi tror att det lägger grunden för en verksamhet med högt servicemedvetande, delaktighet och arbetsglädje hos personalen.  

Vi är ett litet fastighetsbolag som vill mycket och som inte är rädda för att prova nya grepp. I vårt fastighetsbestånd har vi 2 300 lägenheter och kommersiella lokaler om sammanlagt ca 27 000 kvadratmeter. Hos oss är alla lika viktiga i arbetet med att ge bästa möjliga service till våra hyresgäster.

Vi rekryterar nu flera personer för säsongsanställning inom grönyteskötsel. Trädgårdsutbildning eller tidigare erfarenhet är meriterande. B-körkort är ett krav. I arbetet förekommer ensidiga arbetsuppgifter och tunga lyft. Lön enligt kollektivavtal. Välkommen att kontakta skötselchef Johan Malm för mer information eller med din ansökan:
Tel. 0413-59 94 00 
Johan.Malm@ebo.se

 

Kille med elektrisk häcksax klipper en häck

Bild: iStock