Bilpool till Ebos hyresgäster

Det ska vara lätt för våra hyresgäster att göra hållbara val i vardagen. Att inte ha egen bil och istället använda en bilpool kan vara ett sådant val.

Som hyresgäst hos Ebo har du möjlighet att ansluta dig till vår bilpool. Där bokar du de tillfällen då du behöver bil och slipper tänka på försäkring, parkering och service av bilen. Om du ansluter dig till poolen betalar du en abonnemangskostnad på 199 kr/månad och därefter för hur länge du haft bilen och hur långt du har kört. (För hyresgästerna i nya Kvarteret Slaktaren ingår abonnemanget i hyran.)

Our Green Car står för poolen där två elbilar av märket Renault Zoë ingår. Du börjar med att registrera dig som medlem hos Our Green Car och efter det kan du boka bil i deras app. Betalningen dras i efterhand. Bilarna står parkerade på gården mellan biblioteket och Ebos hus på Kanalgatan 5, med ingång från Repslagaregatan.

Krav för att använda poolen är att du är folkbokförd i någon av Ebos fastigheter, att du har körkort och att du registrerar dig på Ebos portal hos Our Green Car. Du behöver även ha en smartphone.

Gå in och registrera medlemskap på:
ebo.ourgreencar.se


Kostnad för bilen:
Abonnemang 199kr/månad
För användande:

Timme Dygn Helg
59 kr 395 kr 695 kr


En avgift på 1,90 kr/kilometer tillkommer.

I Ebos bilpool finns två elbilar som kan bokas av hyresgästerna

I Ebos bilpool ingår två elbilar av märket Renault Zoë som kan bokas av hyresgästerna. Bild: Maria Strömberg