Lediga lägenheter

Våra lediga lägenheter hyrs ut genom Boplats Syd. För att kunna söka lediga lägenheter hos Eslövs Bostads AB måste du vara registrerad som sökande hos Boplats Syd. Om du inte har tillgång till en dator är du välkommen till vårt kontor på Repslagaregatan 2 i Eslöv, där vi har en kunddator som du kan låna.
Gå direkt till Boplats Syd

Seniorlägenheter

Ebo har flera typer av seniorlägenheter som inte är behovsprövade, allt från tillgänglighets-anpassade lägenheter centralt i Eslöv till marklägenheter med egen trädgård i Marieholm.
Sedan 2020 har vi ett trygghetsboende med moderna och bekväma lägenheter på Kvarngatan i Eslöv. Där finns en trygghetsvärd på plats några timmar dagligen i en gemensam lokal som kan nyttjas av alla hyresgäster. En boulebana på gården och gott om uteplatser gör det enkelt att umgås med grannar och vänner även utomhus. Ebos seniorlägenheter och trygghetsboendet på Kvarngatan söker man genom att registrera sig på Boplats Syd. 

Stå i bostadskö

På Boplats Syd har du möjlighet att söka alla lediga bostäder som finns registrerade. Sökande väljs ut utifrån kötid och uppfyllelse av inkomstkraven. Läs gärna vår uthyrningspolicy. Kostnaden för att registrera sig i Boplats Syds bostadskö är 300 kr/år. Avgiften betalas när du registrerar dig och gäller 12 månader från det att du betalat (alltså inte per kalenderår).
Gå till registreringen på Boplats Syd

Ebos nya marklägenheter i Stehag är vita parhus med träfasad och uteplatser i söderläge

Marklägenheter i Stehag. Bild: Maria Strömberg