Nya och förbättrade Mina sidor

Ungt par i en soffa ser på mobiltelefonen

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att nå oss och göra ärenden kring din bostad, även utanför kontorstid. Därför har vi bytt ut vår app till en modernare plattform, som fungerar på smartphone, dator och surfplatta. Det kommer fortfarande vara på Mina sidor som du gör dina ärenden. Ebos app upphör att fungera den 20 oktober. 

En nyhet på Mina sidor är webbshopen där du kan välja och beställa HLU och tillval. Tyvärr har arbetet med webbshopen dragit ut på tiden och det kommer dröja lite till innan du kan använda den. Vi meddelar när den är igång! Den som väntar på något gott... 

Men redan nu kan du vara med i utlottningen av tre presentkort på vardera 1000 kr hos ICA Kvantum i Eslöv, lagom till julhandlingen! För att vara med i utlottningen behöver du gå in och registrera dig på Mina sidor om du inte är registrerad sedan tidigare. Om du redan är registrerad ska du logga in ändå och kontrollera så att din mejl och telefonnummer stämmer. Du behöver logga in före den 10 december för att vara med i utlottningen. 


Så här loggar du in på Mina sidor
Surfa till ebo.se på smartphone, dator eller surfplatta. Välj ”Logga in”.

Alternativ 1: Logga in på Mina sidor med Bank-ID, du kommer då automatiskt att registreras i det nya systemet och får tillgång till alla tjänster.

Alternativ 2: Om du inte har Bank-ID, välj ”Registrera dig här”. Det gör du med personnummer och lägenhetsnummer, alternativt med ett OCR-nummer på en hyresavi. Skapa sedan ett lösenord. När du väl är registrerad loggar du in med personnummer och lösenord i fortsättningen.

Alternativ 3: Om du redan har en inloggning kan du använda samma. Gå gärna in och kontrollera så att dina uppgifter för mejl och telefon stämmer. Om du loggar in före den 10 december är du med i utlottningen av presentkort på ICA Kvantum! Läs mer nedan.

För att enkelt nå Mina sidor föreslår vi att du lägger till sidan på mobilens startskärm eller på skrivbordet på datorn eller surfplattan. När du är inloggad kan du kryssa för att du vill tillåta notiser, då får du notiser när det läggs upp ny information. Tänk på att du samtidigt måste tillåta notiser i din telefon/surfplatta/dator. 

Det här kan du göra på Mina sidor

  • Göra serviceanmälan och följa ärendet
  • Se besiktningsprotokoll (från inflyttningen)
  • Hämta din hyresavi/OCR-nr
  • Snabbt få information och aviseringar om saker som händer i huset
  • Se din lägenhetsstatus för renoveringar
  • Beställa HLU och tillval i webbshopen (Funktionen aktiveras inom kort!)
  • Ansöka om lediga förråd
  • Se dina kontrakt
  • Säga upp kontrakt med Bank-ID
  • Boka tvättid - i de fastigheter som är anslutna till Aptus

Var med i utlottningen av presentkort
Du som bor hos oss kan vara med i utlottningen av tre presentkort på vardera 1000 kr hos ICA Kvantum i Eslöv. Du behöver logga in på Mina sidor före den 10 december för att vara med i utlottningen. (Observera att inloggningen ska vara efter den 20 oktober så att du loggar in i det nya systemet.)

Vi hälsar dig välkommen till Nya Mina sidor och hoppas på din förståelse om det tar lite tid innan allt i nya plattformen fungerar perfekt!

Ungt par i en soffa ser på mobiltelefonen
Bild: iStock