Sov gott i Spritfabriken

Mysigt sovrum med exponerade tegelväggar i Spritfabriken

Här kan du välja på lägenheter som har originaldetaljer från fabriken, exponerade tegelväggar och spröjsade gjutjärnsfönster, och lägenheter som är helt nya. I alla lägenheter blir det trägolv och innertak av rå betong som ger en blinkning åt husens industriella historia.

Det är inte bara i detaljerna som lägenheterna på Spritfabriken erbjuder olika alternativ. Den minsta lägenheten blir en etta på 31 kvadratmeter, medan den största blir en fyrarummare på 160 kvadratmeter med delvis dubbel takhöjd och balkong i söderläge. Dessutom bygger vi tre radhus i två våningar inne på gården. Fasaden på radhusen är i cortenplåt och varje lägenhet har både uteplats och balkong.

Socialt och hållbart

På gården inbjuder den stora pergolan med sittplatser till umgänge med vänner och grannar. Med tågstationen på bara fem minuters promenadavstånd tar du dig enkelt vidare ut i Skåne eller till Köpenhamn. Vill du inte ha egen bil kan du i stället välja bilpoolen med elbilar som kommer att finnas på plats, där kommer även att finnas cyklar.  

Jag vill flytta in!

För att söka en lägenhet i Spritfabriken behöver du vara registrerad på Boplats Syd. Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet för just Spritfabriken, så att du får meddelande när lägenheterna går att söka. Vi räknar med att kunna publicera de första lägenheterna under hösten/vintern 2024 och inflyttning sker i etapper, med början vår/försommar 2025.

Läs mer om Spritfabriken!
Följ bygget i realtid!
Följ Spritfabriken på Facebook och Instagram!
Exempel på sovrum i lägenhet i Spritfabriken
Så här mysigt kan ett sovrum i Spritfabriken se ut. Bild: Studio Superb